Artiklar

Så hittar du glassbilen

I den digitala tidsåldern behöver vi inte längre förlita oss på våra öron för att höra den välkända melodin av glassbilen. Här på hittaglassbilen.se kan du spåra glassbilen online och aldrig missa en chans att köpa din favoritglass.

Publicerad

Bild på en blå glassbil av äldre modell
Bild på en blå glassbil av äldre modell

Så gör du för att hitta glassbilen 2024

Enklaste sättet att hitta glassbilen i år är genom att gå till vår startsida och ange den stad eller adress där du vill hitta glassbilen. Det går att söka på både publika platser, specifika gatunummer och adresser.

  1. Ange plats eller adress i sökfältet
  2. Välj mest relevant platsen i resultatlistan
  3. Du får nu se det närmaste stoppen till den adressen

I informationskortet hittar du bland annat information som adress, avstånd, datum och tidpunkt för stoppet. Du får alltid se det nästkommande tillfället av Hemglassbilens besök på stoppet.

Hitta glassbilen från Hemglass

Vi har en vision om att visa alla Sveriges glassbilar här på hittaglassbilen.se men i dagsläget är det endast Hemglass som har denna typen av information publikt. I takt med att fler glassbilar publicerar denna typen av data kommer vi att lägga till dom här.

Det skulle vara fantastiskt att lyckas samla alla glassbilen på en och samma ett och samma ställe.

Kartan är som en app — fast online i din webbläsare

Många av oss är vana vid att ladda ner appar för att få tjänster direkt i våra smartphones. Men vi erbjuder en lika smidig upplevelse utan att behöva ladda ner något.

Webbplatsen är mobilvänlig, vilket innebär att den anpassar sig efter din skärmstorlek, oavsett om du använder en smartphone, surfplatta eller dator.

Så nästa gång du känner för en glass, behöver du inte vänta och hoppas. Istället, kolla bara snabbt online och förbered dig för glassbilens ankomst!

Publicerad